Sponsring

Sponsring

Vi tror att föreningslivet är viktigt för en stads och ett samhälles utveckling. Därför stöttar vi varje år föreningar för att ge fler unga, flickor och pojkar, möjlighet till utveckling och trygghet, och är stolt sponsor till flera föreningar på olika nivåer.


Hållbarhetsarbete handlar om kunskap och engagemang. I näringslivet hamnar vi ofta i branschnära sammanhang där vi utbyter gemensamma erfarenheter. Klarar du att organisera din förening och driva den med sunda värderingar har vi en enorm möjlighet att minska alternativkostnaden i samhället, vilket i sin tur leder till friskare, gladare barn som ger friskare och gladare föräldrar. Allt hållbarhetsarbete vi har framför oss ska utföras av människor, det är vår viktigaste resurs. Föreningslivet skapar ett sammanhang där människan kan må bra och näringslivet främjas av välmående medarbetare.

För att säkerställa att pengar läggs på rätt satsningar, finns tydligt uppsatta mål kopplade till FN:s globala mål för hållbar utveckling. Närheten till föreningslivet understryks av det ”personalprogram” som finns för stöd av lokalföreningar, där personalen ansöker om stöd till just sin förening, sitt lag, sin föreningsverksamhet.

Case: några av våra sponsorsamarbeten

Här kan du se och läsa mer om några av våra sponsorsatsningar.

Läs mer om några av våra sponsorsatsningar
HIF Malmoff 2022 Lindacarlsson 41

Kontakt

Skã¤Rmavbild 2022 08 15 Kl. 23.01.26 Removebg Preview

Ingemar Queckfeldt

Marknadsförings- och sponsoransvarig

  070-341 79 80   E-post