Några av våra sponsorsamarbeten

Några av våra sponsorsamarbeten

Här kan du se och läsa lite mer om några av våra sponsorsamarbeten, och hur vi tillsammans skapar bra upplevelser för ungdomar.


AKEA och Malmö Redhawks satsar på jämställdhet

AKEA och Malmö Redhawks har haft ett aktivt partnerskap under många säsonger. För denna säsong har AKEA aktivt valt att förändra inriktningen på sitt partnerskap mot att rikta in sig mer på jämställdhet.

Läs mer
Hockey Akea Redhawks (1)

Ett aktivt och brett samarbete med Trelleborgs FF

Samarbetet med Trelleborgs FF syftar på att säkra föreningens långsiktiga utveckling genom en bred verksamhet med såväl flickor, pojkar som herrar och damer samt ett seriöst och brett arbete utanför fotbollsplanen; ”TFF - en kraft i samhället”. 

Läs mer
Tff2

OV Helsingborg - En investering för framtiden

Med nästan 1 000 aktiva medlemmar är OV Helsingborg en av de större idrottsföreningarna i regionen. Läs mer om hur Akea, som föreningens huvudpartner, stödjer föreningens omfattande verksamhet med elitsatsningar på både dam- och herrsidan.

Läs mer
Skärmavbild 2022 10 04 Kl. 09.52.37

Sommarfotboll för nästa generation

Akea bjöd in så att hela 90 Malmöbarn kunde spela fotboll en hel sommardag på Heleneholms IP. Syftet var både att hjälpa dem utvecklas, och att väcka intresset hos de som inte redan spelade aktivt i en förening.

Läs mer
Sommarfotboll

Kontakt

Skã¤Rmavbild 2022 08 15 Kl. 23.01.26 Removebg Preview

Ingemar Queckfeldt

Marknadsförings- och sponsoransvarig

  070-341 79 80   E-post